Asunto Oy Lempäälän Ruiskaunokki

Ajankohtaista

7.12.2020 Kaikki asunnot myyty. Jäitkö vaille asuntoa? Ei hätää. Käy alla olevasta linkistä tutustumassa kevättalvella 2021 valmistuvaan upeaan kerrostalokohteeseemme, joka sijaitsee Lempäälän keskustan tuntumassa, Vanajaveden rannalla!

Laadukkaasti rakennetut, energiatehokkaat ja viihtyisät asuintilat

Aurinkoiset, etelä-/lounaspuolen oleskelupihat sekä lasikatetut terassit. Kaikilla asunnoilla autokatospaikat, joiden sähkön ohjaus asunnosta.

Talojen ulkoseinät sekä huoneistojen väliset seinät ovat laadukkaita POHJOLA-TALOJEN suurelementtejä.

Yrityksen oma laadunvalvonta ja -dokumentointi takaavat onnistuneen ja korkealaatuisen hankkeen, asiakkaan toiveita kuunnellen.

Huippusijainti palvelujen lähellä

Yhtiö sijaitsee Moision koulun läheisyydessä. Lyhyen matkan päässä sijaitsevat myös kauppakeskus Ideapark, Marjamäen vauhdilla kasvava yritysalue sekä Kuljun palvelut. Moottoritielle pääsee nopeasti ja Tampereelle ajaa vain noin 15 minuuttia. Linja-autopysäkki on aivan vieressä.

Laadukkasti varusteltu

Asunnoista löytyvät vakiona muun muassa integroitava uuni ja induktiotaso. Uuni, astianpesukone ja kylmäkaappi ovat rosterin tai valkoisen värisiä valintasi mukaan. Saunoissa on vakiona led-valaistus, pilarikiuas ja lasiseinä. Terassit ovat lasikatettuja.

Katso kuvagalleria taiteilijan luonnoksista »

Viihdy uudessa kodissa

Asunnoissa on lämmitysmuotona miellyttävä vesikiertoinen lattialämmitys. Autokatoksessa huoneistosta ohjattava, sähköpistokkeella varustettu autopaikka. Jokaisen huoneiston hallintaan kuuluu lämmitettävä, lukittava varastotila talousrakennuksesta.

Asunto-osakeyhtiö liitetään Elisan valokaapeliverkkoon, joka takaa nopeat tietoliikenneyhteydet ja Elisa Kaapeli-TV:n palvelut.

Luontoa ajatellen, energiataloudellista asumista

Asunto-osakeyhtiö lämpiää edullisella maalämmöllä. Jokaisessa huoneistossa on energianmittaus ja laskutus (vesi + lämpöenergia) tapahtuu kulutuksen mukaan.

Kaikkien autokatospaikkojen sähkötolpat ovat sähköautojen lataamiseen sopivia.