Asunto Oy Lempäälän Niittyleinikki

Ketunkulma 2, 37560 Lempäälä

Laadukkaasti rakennetut, energiatehokkaat ja viihtyisät asuintilat

Aurinkoiset, etelä-/lounaspuolen oleskelupihat sekä B-talossa lasikatetut terassit. B-talo rajoittuu puistoon.

Talojen ulkoseinät sekä huoneistojen väliset seinät ovat laadukkaita POHJOLA-TALOJEN suurelementtejä.

Yrityksen oma laadunvalvonta ja -dokumentointi takaavat onnistuneen ja korkealaatuisen hankkeen, asiakkaan toiveita kuunnellen.

Huippusijainti palvelujen lähellä

Yhtiö sijaitsee suositulla Kuljun asuinalueella, koulun välittömässä läheisyydessä. Kivenheiton päässä sijaitsevat myös kauppakeskus Ideapark, Marjamäen vauhdilla kasvava yritysalue sekä Kuljun omat palvelut. Moottoritielle pääsee nopeasti ja Tampereelle ajaa vain noin 10 minuuttia. Myös linja-autopysäkille on lyhyt matka.

Laadukkasti varusteltu

Asunnoista löytyvät vakiona muun muassa integroitava uuni ja induktiotaso. Uuni, astianpesukone ja kylmäkaappi joko valkoisena tai rosterin värisenä valintasi mukaan! B-talon saunoissa vakiona tervaleppäsisustus, led-valaistus ja pilarikiuas. B-talon terassit ovat lasikatettuja.

Katso kuvagalleria aiemmin valmistuneista kohteista »

Viihdy uudessa kodissa

Asunnoissa on lämmitysmuotona miellyttävä vesikiertoinen lattialämmitys. Pihassa sähköpistokkeella varustettu autopaikka. Jokaisen huoneiston hallintaan kuuluu lämmitettävä, lukittava varastotila talousrakennuksesta.

Asunto-osakeyhtiö liitetään Elisan valokaapeliverkkoon, joka takaa nopeat tietoliikenneyhteydet ja Elisa Kaapeli-TV:n palvelut.

Luontoa ajatellen, energiataloudellista asumista

Asunto-osakeyhtiö liitetään Lempäälän Lämpö Oy:n kaukolämpöverkkoon, jonka lämpöenergia tuotetaan pääosin uusiutuvalla biologisella metsähakkeella. Jokaisessa huoneistossa energianmittaus.

Yhtiön pihassa on 6kpl sähköautoille tarkoitettuja latauspaikkoja!

Hyvä kohde asuntosijoitukseen tai ensiasunnoksi

A-talon kaksiot soveltuvat erinomaisesti asuntosijoitukseen tai vaikkapa ensiasunnoksi. Sijoittajan eduksi voidaan lukea esimerkiksi kolmen vuoden lyhennysvapaa yhtiölainaosuudesta, pieni hoitovastike sekä uuden asunnon huolettomuus. Katso tästä lisää asuntosijoittamisesta »

Muutama syy hankkia uusi sijoitusasunto:

1. Huolettomuus

Uusi asunto on suurimmalta osin huoleton vaihtoehto. Aina sijoittaminen vaatii jonkin verran työtä ja hallinnointia, mutta uuden kohteen etuna on se, että tiedossa ei ole suuria tai yllättäviä remonttikustannuksia. Huolellisella suunnittelulla saa pienennettyä vuokrasuhteisiin liittyvät riskit. Eduiksi voidaan laskea myös vuokralaisten kiinnostus uutta asuntoa kohtaan.

2. Verotus

Sijoitusasunnon lainakorot saa vähentää pääomatuloista. Uuden asunnon rahoitusvastikkeen saa vähennettyä vuokratuotosta ja näin optimoitua verohyödyn sijoitukselle. Myös esimerkiksi asunnon hoitovastikkeen saa vähentää verotuksessa.

3. Edullista yhtiölainaa

Pitkä laina-aika, maltillinen korko sekä kolmen vuoden lyhennysvapaa yhtiölainasta takaavat turvallisen perustan sijoituksellesi. Lisäksi pankit lainoittavat sijoitusasuntoja pääsääntöisesti samalla tavalla kuin omaan käyttöön tulevia asuntoja.

4. Sijoitus, jonka arvonnousulla hyvät edellytykset

Asuntojen hintakehitys on vakaampaa kuin esimerkiksi osakkeiden. Tämän kasvavan, loistavalla sijainnila olevan alueen asunnoille on odotettavissa myös arvonnousua.

5. Joustavuus

Pystyt käyttämään sijoitusasuntoa myös omiin tarpeisiisi. Asunto voi elämäntilanteiden mukaan olla välillä omassa käytössä ja välillä vuokralla.

Tilaa kohteen yksityisesittely päivystysnumerosta: 0400 633 301

Kohteen hinnat:

Talo A (luhtitalo)

2h+k+kph 45m²

myyntihinta       yhtiölaina        velaton hinta
59.550,0083.250,00142.800,00

2h+k+kph 50m²

myyntihinta        yhtiölaina        velaton hinta
65.400,0092.500,00157.900,00

Talo B

3h+k+s 72m²

myyntihinta        yhtiölaina         velaton hinta
82.600,00133.200,00215.800,00

3-4h+k+s 80m²

myyntihinta        yhtiölaina         velaton hinta
88.900,00148.000,00236.900,00

4-5h+k+s 98m²

myyntihinta       yhtiölaina         velaton hinta
103.300,00181.300,00284.600,00
ASEMAPIIRUSTUS POHJAPIIRUSTUKSET A POHJAPIIRUSTUKSET B JULKISIVUT A JULKISIVUT B TALOUSRAKENNUS HINNASTO ESITE B ESITE A RAKENNUSTAPASELOSTUS B